Splošno

Horoskop 2023 napoveduje vznemirljivo leto, polno preobratov. Nove priložnosti vas bodo potiskale v nepredvidene situacije, iz katerih se boste v glavnem izvlekli brez prask in odrgnin. Vse, kar je skrito v vas, slabe izkušnje, zakopane v podzavesti, skrivnosti, strahovi, prav vse bo lahko prišlo na plano in končno boste imeli tudi potrebno moč, da se boste spopadli z njimi ter jih predelali. Čas bo pravi, da pokažete svoj pravi obraz, da se odprete. V letu 2023 se boste morali naučiti, kako nadzorovati čustvene izbruhe, na način, da boste znali svoja občutenja razložiti in ne raniti drugih s svojim ostrim jezikom. Če se nekdo ne strinja z vami, to še ne pomeni, da je v zmoti. Delajte na temu, da boste prepoznavali potrebe drugih in sprejemali tuja mnenja.

Ljubezen in družabno življenje

Leto 2023 je leto za ljubezen! Če že imate partnerja, se bo vajina zveza še poglobila. Postali boste nekoliko bolj čustveni, kot ste po navadi, zaradi tega se boste lažje odprli svojemu partnerju, kar vaju bo še posebej povezalo. Strast bo na vaši strani v letu 2023. Če ste samski, bo to leto, ko boste nekoga spoznali. Pojdite ven! Poskusite nove stvari! Ne zavračajte povabil brez resnično dobrega izgovora. To bo tudi dobro leto, če si želite zanositi, v nasprotnem primeru, bodite še posebej pazljivi. Upoštevajte svoje instinkte. Če boste tehtali odločitev glede druge osebe, bo prva misel prava. Če se vam bo kaj zdelo prav, ne oklevajte, ampak naredite! Spoznali boste veliko novih ljudi, to bo zagotovo leto za ljubezen in nova prijateljstva.

Delo in finance

Napoved za leto 2023 vam kaže, da bo prišlo do kar nekaj sprememb in mogoče bo ena izmed njih tudi zamenjava vaše kariere. Če ne marate svoje trenutne službe, bo leto 2023 naklonjeno nadgradnji. A preden boste naredili kakšno drastično potezo, prevetrite ter uredite svoje finance. Ne želite si pustiti službe in šele nato ugotoviti, da nimate denarja za preživetje. Znebite se stvari, ki jih ne potrebujete in poskusite varčevati, kjer se le da. To bi vam znalo pomagati, da boste v življenju začeli resnično uživati, da bi se prenehali toliko obremenjevati z delom in finančnim stanjem, da bi bili bolj zadovoljni.

Počutje

V kolikor ne boste šli korak za korakom, boste pregoreli. Ne gre vse naenkrat! Če ste čez dan bolj utrujeni, morate poskrbeti za nujni nočni počitek. Seveda, če je utrujenost posledica natrpanih dejavnosti, ki utrudijo telo. Če pa ste utrujeni že, ne da bi delali, zna biti utrujenost mentalna. Poskusite napolniti svoj urnik z novimi stvarmi, ki vas veselijo, z dejavnostmi, ki prijetno utrudijo telo in razbremenijo um. Če se boste odprli novim priložnostim, zna občutek izčrpanosti prevzeti občutek zadovoljstva ob koncu dneva. Vsekakor poskrbite za dovolj spanja. Brez njega bo imunski sistem oslabel in nič ne bo delovalo, kot bi moralo.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Ribi Dnevni ljubezenski horoskop Ribi Tedenski horoskop Ribi Tedenski Tarot horoskop Ribi Mesečni horoskop Ribi Letni horoskop 2024 Ribi Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.