Splošno


Leto 2023 bo leto, ko se boste posvečali ožjemu krogu, družini, popravljali boste skrhane odnose in se trudili vzdrževati dobre. Če boste iskreni, se bodo ti poglobili. V prvi polovici leta boste še prisiljeni trdo delati na sebi, a najtežje karmične dolgove ste že oddelali. Čeprav je naporno, ne pozabite, da boste po tem obdobju preizkušenj, ki vam otežujejo življenje že zadnjih nekaj let, modrejši, močnejši in odgovornejši. V drugi polovici leta vas čakata sproščenost in optimizem, lahko boste optimalno sodelovali s podpornimi energijami ter sprejemali novosti. Vaše materialno stanje se bo uredilo.

Ljubezen in družabno življenje


Na začetku se zna zgoditi, da se boste vezani z ljubljeno osebo nekoliko oddaljili. Imeli boste občutek, da je sploh ne poznate več. Mogoče pa je na določenih področjih samo zrasla, medtem ko vi tega sploh niste opazili. Tudi sami boste morali čim prej izoblikovati predstavo, kdo sploh ste, kaj želite in kako boste nadaljevali v življenju. V kolikor vam bo uspelo, boste zagotovo rešili tudi odnos. Samski pazite, da ne boste skušali s seksualnostjo dosegati ciljev ter se nato spraševali, zakaj vas ne spoštujejo. Najverjetneje boste spoznali osebo, s katero se boste takoj ujeli in pri kateri boste dobili občutek, da jo poznate že od prej. To se lahko razvije v razmerje, naj bo to ljubezensko ali poslovno. Poskusite izboljšati odnose znotraj družine z osebami, s katerimi se zadnje čase niste najbolje razumeli. Če ne drugega, boste spoznali o svojih najbližjih novosti in način, kako gledajo na stvari.

Delo in finance


V letu 2023 boste prejemali prilive, ki vas bodo spravljali v dobro voljo. Izkoristite predvsem obdobje od septembra do konca decembra, ko bo vpliv Jupitra močan, ker ne bo trajalo večno. Sodelujte z drugimi, delite ideje, vključujte se v projekte, bodite kreativni, kajti to vam bo prineslo finančni uspeh. Učite se iz uspehov in neuspehov drugih. Razumite, da vsi neuspehi, nesreča, težave niso zato, ker bi bili nevredni uspeha ali ker se vas drži smola. Vse se zgodi z namenom. Le da ne vemo vedno, kaj ti razlogi so. Vsekakor pa pridejo, da nas na dolgi rok utrdijo in naredijo modrejše.

Počutje


Vsak dan si zvečer pred spanjem vzemite čas zase, za sproščanje. Poskusite meditirati. Globoko dihajte in v mislih prevrtite dan – ugotovite, kaj ste se novega naučili? Za katere preizkušnje, ki so vam prišle na pot, ste hvaležni? Po obdelavi v mislih vrzite stran vse skrbi – izpraznite glavo in se skoncentrirajte samo na dihanje. Močni boste, če ne boste dovolili temnim mislim, da bi prevzele vodstvo, kar bi negativno vplivalo tudi na vaše telo. Poiščite neko stabilnost, vzpostavite rutino, brez živčnosti.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tehtnica Dnevni ljubezenski horoskop Tehtnica Tedenski horoskop Tehtnica Tedenski Tarot horoskop Tehtnica Mesečni horoskop Tehtnica Letni horoskop 2024 Tehtnica Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.