Splošno


Želja po raziskovanju novosti, vseh danih priložnosti, izzivov, ki vam bodo prišli na naproti in potencialov, ki jih skrivate, vas bo v letu 2023 gnala, da se boste odločili za velike spremembe v vseh aspektih vašega življenja. Ob teh premikih se bodo nekateri ljudje okoli vas pokazali v svoji pravi luči. Poskusite nadzorovati željo po maščevanju in poskusite le opazovati, ne glede na to, kako vam bodo poskušali priti do živega. Vedno poglejte širšo sliko in se vprašajte: Ali je vredno? Močnejša duša je pripravljena spustiti zamere in odkorakati stran. Včasih je to vse, kar je potrebno. Čakajo vas odlične možnosti za osebno rast.

Ljubezen in družabno življenje


V letu 2023 boste vstopili v posebno obdobje, ko boste bolj odprti kot oseba in boste zato tudi zlahka navezovali nova prijateljstva, našli ljubezen ali okrepili vez z obstoječim partnerjem. Izrecite tri želje in gotovo se bo vsaj ena izmed njih uresničila v naslednjih 12 mesecih. Odkritost vam bo pripeljala mnogo novih priložnosti. Samski se večkrat ozrite okoli sebe in se nasmehnite drugi osebi. Ne bodite ves čas zatopljeni v telefon, knjigo ali v glasbo iz slušalk. Začnite kdaj pogovor. Obrniti se zna tudi družinska dinamika. Ne vtikajte se v stvari, ki se vas ne tičejo. Če vas ne vprašajo za nasvet, vam ga ni potrebno dajati.

Delo in finance


Na začetku se bo na delovnem mestu marsikdo zgražal nad spremembami, ki se jih boste odločili izpeljati, a že proti koncu leta se zna zgoditi, da boste s svojimi prodornimi idejami uvajali nove trende. Četudi znate biti radikalni, imate pravo znanje. To bo super čas je za branje in za zapisovanje lastnih izkušenj, kar vam bo nekdaj zagotovo spet prišlo prav. Sprejemajoča narava, odprtost do drugih ter nasmeh na obrazu vam bodo odpirali vrata, ki so se prej zdela za vedno zaprta.

Počutje


Vaše zdravje je vedno najboljše, kadar sproti razčiščujete, kar vas muči ali zadržuje. V kolikor stvari predolgo držite v sebi, se to hitro pozna na fizičnem počutju. Kar naenkrat vas bo zagrabilo, da bi spremenili svojo zunanjo podobo. Iz omar boste zmetali stare stvari in spremenili svoj stil. To seveda ne bo ostalo neopaženo in pomagalo vam bo napredovati. Dobro bo tudi, če vam bo uspelo v letu 2023 kaj privarčevati, a vedite, da edino področje, kjer ni pametno varčevati, je, ko gre za vaše zdravje.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Dvojčka Dnevni ljubezenski horoskop Dvojčka Tedenski horoskop Dvojčka Tedenski Tarot horoskop Dvojčka Mesečni horoskop Dvojčka Letni horoskop 2024 Dvojčka Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.