Splošno


To bo leto nostalgije, ko se boste z mislimi večkrat vračali v preteklost, a hkrati boste ugotavljali, kako vaše nekdanje odločitve še kar krojijo vašo sedanjost. Možno je, da se bodo v vašem življenju ponovno pojavile določene osebe iz vaše preteklosti ali pa se bodo začeli ponavljati določeni vzorci. Poiskati boste morali izvor, kaj vas drži nazaj, šele nato boste lahko izkoristili nove priložnosti, ki vam bodo v letu 2023 prišle na pot. Redko se resnično odprete in res redki poznajo tudi vaše globine. Poskušajte to spremeniti in postanite bolj dostopni. Marsikdo je vesel, da vas ima ob svoji strani, ker ste zvesti, pogumni in vztrajni, zato te osebe le spustite bližje k sebi, drugače boste tvegali, da jih boste izgubili. Hvaležne vam bodo. V letu 2023 bodite bolj odgovorni z denarjem.

Ljubezen in družabno življenje


Hrepenite po neki popolni ljubezni, ki ne obstaja, zato se pogosto počutite neljubljeno, čeprav temu ni tako. Vaša pričakovanja so previsoka, prav tako merila, meje in zahteve. Ljudje okoli vas čutijo odpor, ker ne zadoščajo vašim standardom. Ne iščite naokoli, zazrite se vase. Kaj potrebujete? Posvetite se stvarem, ki vas osrečujejo in ne pozabite, da to ni denar. Ta prinese občutek varnosti ali zadovoljstva, a ne prinaša čiste sreče. Če kaj obžalujete, poskrbite, da ne boste ponavljali enakih napak. Spremembe znotraj vas se lahko kažejo tudi navzven, zato se ne branite fizične preobrazbe. Nudite večjo oporo družini in prijateljem. To leto boste namreč imeli posebno moč, ko boste lahko odpravili breme drugega, brez da bi ga prevzeli nase.

Delo in finance


Nazaj se ne boste ozirali le na drugih področjih, temveč tudi na finančnem. Veliko boste razmišljali, kako ste v preteklosti ravnali z denarjem. Jasno boste videli, kako so vaša nepremišljena dejanja vplivala na sedanje finančno stanje. V prihodnje imejte to v mislih in ne ponavljajte starih zmot, popravite nepravilnosti in spodrsljaje. Pustite čustva ob strani, saj ta ne sodijo v posel. Poskrbite, da boste v prihodnje imeli, kar potrebujete in ne tistega, kar mislite, da morate imeti.

Počutje


V letu 2023 lahko pričakujete nihanje teže. Omejite vnos sladkarij, hitre prehrane in prigrizkov med obroki. Ti nudijo le takojšnje zadoščenje in bolj obstojno nezadovoljstvo po posledicah, ki jih prinašajo. Naredite načrt, rezervirajte si čas za gibanje. Razmislite o včlanitvi v fitnes ali pa se odločite za vodene dejavnosti, samo pazite, da bodo vadbe dovolj raznolike, da se ne boste začeli dolgočasiti. Zaradi nagnjenosti k poškodbam ne pozabite na začetno ogrevanje ter končno raztezanje.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Lev Dnevni ljubezenski horoskop Lev Tedenski horoskop Lev Tedenski Tarot horoskop Lev Mesečni horoskop Lev Letni horoskop 2024 Lev Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.