Splošno


V letu 2023 bodite previdni, da ne boste izpustili dobrih priložnosti. Pozorni bodite na to, da boste svojo energijo kar najbolje izkoristili za doseganje dobrih rezultatov, da je ne boste trošili za nepomembne zadeve. Tudi če ne boste vedeli, kaj točno bi počeli, vseeno počnite nekaj in ne ničesar. Priključite se tečaju, odločite se za dodatno izobraževanje ali pa sodelujte v dobrodelnem društvu. To vam bo odprlo vrata za naprej. Sicer dolgo traja, da udejanjite svoje želje, a ko začnete enkrat delovati, lahko pridete zelo daleč.

Ljubezen in družabno življenje


Merkur bo že na začetku leta s svojo retrogradnostjo ponovno odprl stare rane. Posegel bo na področje prijateljstva in ljubezni, kar bi lahko pripeljalo do zmede v odnosih. Ugotovili boste, da vam družina nudi največjo podporo, zato boste doma večkrat iskali uteho. Ne sprejemajte nikakršnih ekstremnih ali drastičnih odločitev glede zvez ali poznanstev. Pomembno bo, da boste imeli vselej razumski pogled na probleme in da boste hkrati ostajali tolerantni do drugega mnenja. Še posebej se boste morali v letu 2023 truditi v odnosu do partnerja. Največji izziv vam bo predstavljala potrpežljivost. Samski pa premislite, kaj je tisto, kar resnično potrebujete od svojega partnerja in zakaj, da boste vedeli, kaj pravzaprav iščete, da se ne boste brezglavo spuščali v razmerja, v katerih ne boste našli pravega zadoščenja.

Delo in finance


V letu 2023 bo čas za resno, dolgoročno planiranje, kar se tiče kariere in financ. Postaviti si bo potrebno cilje in poplačati morebitne dolgove. Veliko bolj samozavestno in odločno boste reševali vsakršne probleme. Sledili boste, kam gre denar, ne boste ga brezglavo porabljali. Trajno varčevanje bo postala vaša prioriteta. Ne pozabite, tudi najuspešnejši ljudje so trdo delali pred uspešnim prodorom. Zato ne iščite bližnjic, trdo delo ni prekletstvo. Če imate občutek, da ste obtičali in ni možnosti za napredek, pa bodite pozorni na znamenja in zagrabite priložnost, da se premaknete naprej, ko se bo pokazala, ker se bo prikazala.

Počutje


Imeli boste veliko energije in zagona. Če ste zanemarjali svoje telo, se slabo prehranjevali in premalo gibali, boste dobili novo priložnost. Zaradi dodatne energije boste hitro prišli v potrebno formo. Delajte na tem, da boste dosegli večjo kondicijo. Izbirajte dejavnosti na prostem, kot so: hoja, pohodništvo, tek, plezanje, jahanje itd. Pazite le, da ne boste pretiravali. Ne pozabite, da je srednja mera najboljša, tudi preveč vadbe ali premalo vnosa hrane škodi organizmu. Potrudite se vzdrževati urnik gibanja, saj veste, kako se potem vedno bolje počutite.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Vodnar Dnevni ljubezenski horoskop Vodnar Tedenski horoskop Vodnar Tedenski Tarot horoskop Vodnar Mesečni horoskop Vodnar Letni horoskop 2024 Vodnar Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.