Splošno


V letu 2023 boste komaj dohajali vse spremembe. Številne prelomnice in preobrazbe vas bodo na začetku lahko močno bremenile. Vedno ste si želeli biti ponosni na svoje delo in družino, a tokrat se zna zgoditi, da boste izgubili kontrolo nad stvarmi in za trenutek se vam bo vse podrlo. A le za trenutek. Spoznali boste, da se vse ves čas spreminja, z vašim nadzorovanjem ali brez njega. Opustiti boste morali ta svoj navidezni nadzor nad zadevami in celo nad ljudmi, ker vas to zadržuje in tudi sami ne morete napredovati v življenju, saj se preveč ukvarjata z vsem drugim, namesto s sabo.

Ljubezen in družabno življenje


Že takoj po mesecu januarju se kažejo spremembe v razmerjih. Če ste v zvezi, se zna ta temeljito preoblikovati. Če ste samski, se znate z nekom povezati. Sestavite si jasno sliko, kaj pričakujete od ljubljene osebe in kako naj bi ona zadovoljila vaše potrebe ter s tem v mislih poiščite primernega življenjskega sopotnika oziroma razjasnite stanje v že obstoječi zvezi. Ko boste znali ustreči in tudi povedati, s čim lahko partner ustreže vam, se bo vajina zveza poglobila. Ko boste dajali ljubezen, se bo ljubezen tudi vračala. Mogoče ne vedno takoj, a čez čas, zato tudi nasvet: bodite vztrajni. Prav je, da se naučite brezpogojno ljubiti, kar pomeni, da ne pričakujete povračila, preprosto samo imejte radi.

Delo in finance


Premlevali boste vaše pretekle odločitve in razmišljali, kako bi bilo, če bi se odločili drugače. Nikoli ni prepozno. Preteklost pustite v preteklosti in se ozrite za novimi izzivi. Če si želite znanja iz določenega področja, se potrudite, da ga boste dobili. Če vas vleče v tujino, naredite vse, da vam bo v letu 2023 to nekako omogočeno. Naj vam trma ne prepreči, da bi se o svetu naučili nekaj novega. Ker bo v letu 2023 družina stopila v ospredje, se lahko zgodi, da boste tudi pri poslu sodelovali. Ali pa vas bo kdo od bližnjih ali družinskih članov opozoril na poslovno priložnost, ki je drugače ne bi opazili. Bodite pozorni na besede, kako jih izrečete in kako jih lahko drugi interpretirajo. Lahko bi bili narobe razumljeni, kar zna naredi posebno škodo, če se zgodi recimo na intervjuju za službo. Razmišljajte, preden boste kaj izrekli.

Počutje


Bodite pozorni do svojega telesa in pazite na svoje počutje. Lahko se bodo pojavile zdravstvene težave, če ne boste znali uravnotežiti različnih področij življenja. Če se boste močno usmerili samo na eno področje, ne boste mogli biti v harmoniji z vsemi elementi vašega življenja. Naj ne gre tako daleč, da boste to opazili šele, ko boste že zboleli. Delujte preventivno. Ustvarjajte pozitivne občutke, ki bodo na vas delovali blagodejno.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Škorpijon Dnevni ljubezenski horoskop Škorpijon Tedenski horoskop Škorpijon Tedenski Tarot horoskop Škorpijon Mesečni horoskop Škorpijon Letni horoskop 2024 Škorpijon Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.