Splošno


V letu 2023 se za vas kažejo lepi dogodki, v katerih boste izjemno uživali. Ti ne bodo bistveno spremenili vašega življenja, obrnili pa bodo vaš pogled na marsikatero zadevo, ki se vam zaenkrat še ne zdi tako pomembna. Duhovno boste rasli. Bolj odprti boste za tujce, ki bodo vstopali v vaše življenje in vsrkavali boste novo znanje, ki vam ga bodo predajali. Po oktobru se bodo začele spremembe tudi na profesionalnem področju. Izkoristite jih v svoj prid! V letu 2023 se umerite tudi na umetniško plat in posvetite nekaj svojega časa učenju glasbila, plesu, risanju, pisanju … tistemu, kar vas je nekoč že veselilo!

Ljubezen in družabno življenje


Na romantičnem področju v letu 2023 ni za pričakovati večjih sprememb. Pomembno vam bo izražanje čustev, misli ter želja in samo upate lahko, da vas bo partner pri tem razumel, predvsem pa podpiral. In da boste dano dobili tudi nazaj. Samski ne boste čutili hude teže samote. Bili boste dokaj samozadostni. Prijatelji bodo še vedno velika podpora in žalostilo vas bo, da ne boste mogli biti toliko skupaj, kot bi si želeli. Življenje vleče ljudi na različne poti in na vas bo, da vložite energijo v ohranjanje teh vezi. Določite datum za srečanje in se ga držite znova in znova.

Delo in finance


Denar bo tekel skozi prste kot voda, hitro vam bo polzel iz rok, čeprav boste ves čas z nečim zaposleni in bo tudi dohodek dokaj reden. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi razmislili, če bi se dalo kaj dodatno zaslužiti tudi s hobijem. Leto bo na področju kariere obetavno. Če ste že nekaj časa brez dela, bo to leto prineslo priložnosti – tako za delo kot za dodatna izobraževanja. V kolikor že razmišljate o spremembi poslovne poti, bo čas pravi za korak naprej. Glede na to, da vam bodo vrata to leto na široko odprta, boste morali le še sami začeti verjeti vase in v lastne sposobnosti. Šele tedaj jih bodo opazili ter nagradili tudi drugi. Postanite bolj drzni in samozavestni.

Počutje


V letu 2023 znate imeti nekaj težav s slabšim počutjem. Ugotovili boste, da je fizično počutje pravzaprav odraz vašega mentalnega stanja. Ko se vam bo zdelo, da se je ves svet zarotil proti vam, da so pred vami ves čas samo ovire, da se nič nikamor ne premakne, bo ključnega pomena vaša interpretacija stvari. Če se boste smilili sami sebi, bo tudi vaše telesno stanje slabo, saj bo ogledalo vaših misli. Če pa boste na ovire gledali kot na izzive ter priložnosti za učenje in napore kot krepitev vaše osebnosti, bo tudi vaše telo prežela borbena energija, ki ne bo dopustila predaje.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Bik Dnevni ljubezenski horoskop Bik Tedenski horoskop Bik Tedenski Tarot horoskop Bik Mesečni horoskop Bik Letni horoskop 2024 Bik Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.