Splošno


V letu 2023 boste potrebovali rahlo prilagoditev, da boste ostali na zadani poti. Če se boste osredotočali na področja vašega življenja, kjer še vedno vlada harmonija, boste sprostili svojo podzavest in lažje boste našli rešitve za tista bolj problematična področja. Zato poskrbite za veselje in sproščenost, če boste imeli težave in dopustite, da se stvari postavijo na svoje mesto, ne da bi vas preveč skrbelo. Če se boste znali izogniti temu, da bi obupali, ko boste izzvani, boste lahko hitro zbrali misli in poiskali razumne ter praktične ukrepe, alternative in izboljšave.

Ljubezen in družabno življenje


Romanca bo pri samskih ves čas prisotna v mislih, iskrilo se bo od ljubezni. Nič ne boste imeli proti flirtanju za zabavo, a obenem si boste želeli nekaj pomembnejšega in obstojnejšega. A takšne dolgotrajne in varne zveze, po kakršni boste hrepeneli globoko v sebi, še ne boste našli. Vezani boste morali vlagati v zvezo veliko več, kot ste do sedaj, da bo cvetela. Kompromisi, pogajanja, potrpljenje se vam bodo zdeli težavni. Lahko, da bo prišlo do večjih prepirov, a ne nerešljivih. Samo ne pozabite, da so spremembe del življenja in da ni z njimi nič narobe. Leto se kaže tudi povezano z otroki. Lahko da boste dobili prvega otroka, razširili družino ali preživeli nepozabne trenutke s svojimi otroki, če jih že imate.

Delo in finance


V letu 2023 žal še ne boste dosegli finančne varnosti, kakršno si želite. Vsekakor to ne bo leto, ko bi jemali večje kredite ali kakršnakoli posojila. Prav tako se na daleč izognite igram na srečo, saj bi vas lahko spravile samo v večje dolgove. Čas je, da postanete bolj odgovorni z denarjem in načrtujete, kam in za kaj gre vsak izdatek. Kar se tiče kariere, vas čaka nekaj novih priložnosti, ki se bodo zdele kar predobre. Bodite previdni, preverite ozadje in če je vse legitimno. Pazite, da vam ne bodo prikrivali resnice. Merkur bo prispel v vaše znamenje v decembru in vam bo dal zeleno luč za uresničitev načrtov – pošljite tisto idejo, prijavite se na novo delovno mesto, začnite z željenim projektom.

Počutje


V letu 2023 vzemite zdravje bolj resno, še posebej, če se že pojavljajo kakšne bolečine. Prehajate namreč v obdobje ugodnih vplivov, ki bodo povečali vašo moč. Lahko boste rešili manjše zdravstvene težave in se rešili škodljivih razvad. Odpovejte se pretiravanju s sladkim, alkoholom in mastno hrano ter se odločite za bolj aktiven način življenja. Preprosto recite »Ne!« vsemu, kar škodi vašemu telesu. Začnite poslušati svoje telo, saj vam sporoča, ko nekaj ni v redu. Utrdite in uravnovesite svojo energijo.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Kozorog Dnevni ljubezenski horoskop Kozorog Tedenski horoskop Kozorog Tedenski Tarot horoskop Kozorog Mesečni horoskop Kozorog Letni horoskop 2024 Kozorog Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.